onsdag 17 februari 2016

Onsdag 17 februari
Vaknade tidigt efter en härlig gårdagskväll. Har ätit frukost så det fortfarande var mörkt ute och nu börjar de andra komma till köket nån timme senare.Visst skulle det vara bekvämare att kunna språket men det är lite mer spännande, å andra sidan, att inte kunna.
Tog först en promenad till det stora varuhuset på José Mesa Y Lopez, till avdelningen med musikinstrument. Övade fingerplock på både nylon och stålsträngad gitarr. Det var mycket enklare att spela på de här gitarrerna än på den som är på HiTide.

Tog sen en buss till stadsdelen Vegueta och på den andra sidan (södra) av stadsdelen stannade jag för att äta en lunch. Den lunchen var en överraskning på många sätt och den var god. Nu är det tid att promenera i den gamla stadsdelen Vegueta.
Någon timme senare påbörjade jag vandringen norrut, mot boendet på HiTide.  Stannar till i en musikaffär där jag spelar en stund på en skön gitarr.


Fortsätter sen vandringen genom områden där det bör välbärgade människor. 

På kvällen gick jag till en pub där det är jam på onsdagskvällar.  Sjöng och spelade gitarr och djembetrumma och trivdes. Videoklipp från puben: 


2 kommentarer:

  1. Ser ju riktigt jävla fint ut där!
    Vart gömmer du Kalle?

    SvaraRadera
  2. Kalle är på södra sidan av ön, hemma hos sig. Jag träffade honom i lördags, innan han drog till tjejen och jag fortsatte som planerat min semester.

    SvaraRadera